Jordi Bilbeny
membre de l'
Institut Nova Història
 
   
Inici
Bio
Recerca
Publicacions
Papers & Articles
Altres Investigadors
Media
Notes al Bloc
Suport
Contacte
   
 
Suport
 

Les dotacions econòmiques són fonamentals per proveir d’estabilitat a en Jordi Bilbeny en la seva producció acadèmica.

Feu-vos donant

Estem molt agraïts pel vostre interès en donar suport a En Jordi Bilbeny. Les donacions econòmiques permeten els donants de gaudir del reconeixement obert del seu compromís amb la seva recerca i dels avantatges d’accés a tots els recursos d’En Jordi Bilbeny, incloent-hi la diversa informació dels projectes, la seva biblioteca i les seves publicacions, i tot de forma immediata i directa. Les donacions poden ser en diferents formats: en forma de diner però també en forma d’accions, fiances o donatius de compensació. Alhora, s’encoratja la possibilitat de rebre qualsevol tipus de llegat o qualsevol altra forma de donatiu.

Totes aquestes opcions de suport són possibles atès que En Jordi Bilbeny està recolzat per l’Institut Nova Història, fundació privada sense ànim de lucre, inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb el número 2673, que resta subjecta a la llei 5/2001, de 2 de maig, de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

DONATIUS A CATALUNYA

Qualsevol aportació econòmica amb caràcter de donatiu permet gaudir dels beneficis fiscals establerts a la Llei 49/2002, de «Fundacions i d’Incentius Fiscals a la Participació Privada en Activitats d’Interès General» i la modificació recent de 2008.

Si esteu interessats a fer-nos un donatiu us podeu adreçar al web de l'Institut Nova Història, a la secció d'adhesions:

http://www.inh.cat/adhesions
w3c.php 4.1
2024 © Jordi Bilbeny